Wan Shakizan Ejen Hartanah

Rumah Dijual/DiSewa (Putrajaya)

Terokai rumah Putrajaya yang luar biasa untuk dijual di Wan Shakizan, pintu masuk anda ke hartanah terbaik di tengah-tengah Malaysia. Cari rumah idaman anda dengan penyenaraian eksklusif kami yang menampilkan pelbagai jenis hartanah, daripada keajaiban seni bina kontemporari kepada rumah keluarga yang menawan. Selami dunia kehidupan mewah sambil anda meneroka pilihan rumah kami di Putrajaya. Buka kunci pintu kepada kehidupan moden dengan penyenaraian rumah Putrajaya kami, dipilih dengan teliti untuk memenuhi pilihan unik anda. Sama ada anda sedang mencari kediaman yang anggun dan canggih atau rumah keluarga yang mesra dan mengundang, Wan Shakizan adalah kunci anda untuk mencari hartanah yang sempurna di Putrajaya.
Cari rumah idaman anda di tengah-tengah Putrajaya dengan senarai rumah eksklusif kami untuk dijual. Sama ada anda sedang mencari rumah moden atau rumah tradisional yang menawan, Putrajaya menawarkan sesuatu untuk semua orang.
Terokai pelbagai rumah untuk dijual di Putrajaya yang memenuhi pelbagai citarasa dan bajet. Daripada rumah keluarga yang luas kepada pangsapuri yang selesa, penyenaraian kami mempamerkan pilihan hartanah terbaik di bandar dinamik ini. Bayangkan bangun tidur dengan pemandangan yang menakjubkan dan menikmati persekitaran damai yang ditawarkan oleh Putrajaya.
Pasukan pakar hartanah kami yang berdedikasi bersedia untuk membimbing anda melalui proses, memastikan pengalaman yang lancar dan bebas tekanan. Kami faham bahawa mencari rumah yang sempurna adalah keputusan penting, dan kami berjanji untuk membantu anda membuat pilihan yang tepat.
Putrajaya, yang terkenal dengan pembangunan bandarnya yang terancang, menawarkan pengalaman hidup unik yang menggabungkan kemudahan moden dengan sentuhan alam semula jadi. Rumah untuk dijual di Putrajaya mencerminkan komitmen bandar untuk menyediakan kualiti hidup yang tinggi kepada penduduknya.
Jangan lepaskan peluang memiliki sebidang hartanah di Putrajaya . Semak imbas penyenaraian kami hari ini dan ambil langkah pertama untuk menjadikan Putrajaya sebagai rumah anda. Sama ada anda pembeli kali pertama atau mencari hartanah yang lebih baik, kami mempunyai rumah untuk dijual & rumah sewa yang sesuai di Putrajaya.

Rumah Kediaman (Putrajaya)

{{matches}} results
Loading
Category
Price
Min-Max Area
Amenities
Location
First choose location
Radius
Beds
Bath
Get result Filter

Sale
7
RM1,859,962
6
Beds
6
Baths
3989
sqft
Quick View
Rent
Rented
11
RM1,400
3
Beds
2
Baths
1000
sqft
Quick View
Rent
17
RM1,800
4
Beds
3
Baths
N/A
Quick View
Rent
12
RM2,000
2
Beds
1
Baths
686
sqft
Quick View
Rent
12
RM2,800
3
Beds
2
Baths
N/A
Quick View
Rent
15
RM3,500
N/A
Beds
N/A
Baths
N/A
Quick View
Sale
11
RM221,000
6
Beds
6
Baths
5348
sqft
Quick View
Sale
16
RM345,000
3
Beds
2
Baths
900
sqft
Quick View
Sale
20
Sale
17
RM389,000
2
Beds
2
Baths
829
sqft
Quick View
Sale
17
RM760,000
4
Beds
3
Baths
5533
sqft
Quick View

No Results Found